Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez jó felkészülés osztályozóra?

Ez jó felkészülés osztályozóra?

Figyelt kérdés

11. és 12. évi osztályozó vizsgát fogok tenni informatikából 1 hét múlva.

Találtam egy oldalt, ahol oktató videók vannak fent a 2005-től 2010-es érettségi feladatokhoz.

Úgy gondoltam, hogy mind az 5 (Acces, Excel, Kompozer, Word, PowerPoint) feladattípusból megcsinálok 4-et 4-et, minden nap egy adott programot átvéve. Nem "elavultak" a videók? (Úgy értem, hogy nem baj, ha csak 2005-2010 érettségik vannak fent?)

Ez jó gyakorlásnak?

2015. ápr. 9. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Csináld meg az elmúlt 4 év feladatsorait is.
2015. ápr. 9. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot, válaszod.

Lenne egy kérdésem, ha nem gond: ha mondjuk elakadok egy résznél, akkor hogy oldom meg? Többen mondták ezt a módszert, csak nem tudom, van hozzá valami melléklet ilyenkor, ami minden feladatot elmagyaráz?

2015. ápr. 9. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem elavultak! Az érettségi követelmény lényegében nem is változott 2005 óta, csak apróságokban. 2014-ben is adtak még fel olyan feladatsort, ami 2010 előtt készült, és addig sose sorsolták ki, lehetett látni a felépítésén.
2015. ápr. 9. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

> ha mondjuk elakadok egy résznél, akkor hogy oldom meg?

Próbálkozol, és addig nyüstölöd az agyad, amíg kiszenveded a megoldást. :) Érettségin nem lesz ott segédanyag, tehát így kéne csinálni a gyakorlást is szerintem.

A technikákat ismerned kell, mire a feladatsorhoz eljutsz. Ha pedig a technikákat ismered, már csak kombinálni kell. Ha kombinálni tudod őket, akkor meg fogod tudni oldani a feladatokat. :)

2015. ápr. 9. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!