Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri Facebookra regisztrálni...

Megéri Facebookra regisztrálni? (nem akarok ismerősöket gyűjtögetni) :S

Figyelt kérdés

fent vagyok IWIW-en,Twitter-en..Nekem ez épp elég..De olyan sokan áradoznak a Facebookról(játékok,egyéb funkciók miatt),h.gondoltam kiváncsiságból regisztrálok..

Érdemes ezt megtenni?Ha aztán meggondolom magam,könnyen törölhetem a profilomat?

2010. febr. 19. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőhöz csatlakozva, a Facebook-nak nem lenne több mint 400 millió tagja világszerte, ha veszélyes lenne. Ez a világ legnagyobb közösségi oldala, nem kell félni tőle.
2010. febr. 19. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A Facebook leginkább tiniknek való szerintem, tele van dedós alkalmazásokkal, pl. örülhetsz, hogy mindenki tudja, hogy találtál 3 tojást a virtuális farmodon. Az iwiw is ebbe az irányba megy az utóbbi időben.

Azért vagyok fent a Facebook-on, mert nagyon sok külföldi ismerősöm van (főleg német nyelvterületen), és ilyen módon be tudtuk jelölni egymást. Ha csak magyar ismerőseim lennének, az iwiw is bőven megtenné (33/F).

2010. febr. 19. 14:18
 13/15 A kérdező kommentje:

köszi:)

amúgy 21 vagyok,és nekem se jött be az IWIW újítása...sztem akkor a FB se tetszene:O

2010. febr. 19. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Van ilyen is, hogy kis macikák küldése és hasonló tinis vacakok. Felnőtt, komoly embereknek (ha nincsen sok külföldi ismerőse) bőven elég az IWIW. Igazad van, mostanában ez is kezd infantilissá válni. A magyar Facebook tinis, gügyögős "putyuli-mutyuli, cukika" stílusú.
2010. febr. 19. 20:14
 15/15 A kérdező kommentje:
meggyőztetek.inkább nem regisztrálok,.köszi mindenkinek a tanácsokat:)
2010. febr. 20. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!