NBernadett kérdése:
Hogyan lehet kikapcsolni a win7-nél azt hogy a kurzor ne jelöljön ki mindent pirossal ahová csak irányítom?
Figyelt kérdés
Win7-es van a gépen és egy Dell Inspiron 15 3000Series-ről lenne szó2015. ápr. 7. 19:46
2/10 A kérdező kommentje:
Hogy kell ide képet beilleszteni?
2015. ápr. 7. 19:51
3/10 Tengor válasza:
Ne privátba!
Csinálsz egy képet, feltöltöd valahova, ami elérhető publikusan és a linkjét ide kiteszed.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudnál küldeni nekem egy email címet és oda küldök fotót
2015. ápr. 7. 19:56
5/10 Tengor válasza:
Természetesen. Remélem te nem adod meg minden jött-mentnek az e-mail címed, csak mert az kéri!
Tedd fel a képfeltöltésre a képet v. Dropboxba v. Google Drivba!
6/10 A kérdező kommentje:
Na jó, egyiket sem használom :)Megpróbálom érhetőbben leírni.Tehát nézel egy weblapot rá akarsz kattintani valamire és azt nekem pirosan már meg is jeleníti.Vagy pl mint most miközben írok neked a kurzor az ablakban van és pirossal írja a betűket,kihúzom az ablakból akkor fekete.Szóval ahová viszem az egér kurzor-ját az pirossá válik :)
2015. ápr. 7. 20:05
7/10 Tengor válasza:
Talán valami reklámozós vírus jellegű szutyok lehet. Milyen bővítmények vannak telepítve a böngésződben?
(Világos, hogy nem használod, de ez nem jelenti, hogy soha el sem kezdheted. Gondolom a gyakori kérdéseket sem használod a fogantatásod pillanatától...)
8/10 A kérdező kommentje:
Biztosan nem vírus lesz meg mondom miért is.Tegnap véletlenül megnyomhattam egy billentyű kombinációt és azóta csinálja ezt.Az hogy milyen bővítmény van hát azt én is szeretném tudni :)))Sajnos nemigen értek ehhez...
2015. ápr. 7. 20:13
10/10 A kérdező kommentje:
Végül is utána néztem hogy mik azok a bővítmények és ott volt valami hozzá adva ami miatt a gép ezt csinálta!Szóval köszönöm a segítséged.
2015. ápr. 8. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!