Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mappa keresése windows xp-n,...

Missi_Key kérdése:

Mappa keresése windows xp-n, (lent)?

Figyelt kérdés

csak mappára akarok keresni file-okra nem, és egy konkrét mappanévre nem pedig úgy hogy azt a nevet tartalmazza, hanem konkrétan az

ez a két beállítás igencsak meggyorsítaná a keresést, főleg két betűs mappanévnél, de nem találok ilyen beállításokat.

hol lehet ezeket beállítani?

2015. ápr. 5. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
TotalCommanderrel lehet mappára-fájlokra keresni, én azt ismerem. (parancsok/keresés>>> az adott meghajtón)
2015. ápr. 5. 19:16
 2/6 Elektromann ***** válasza:

A windows alap keresőjével is lehet:

Nyisd meg a keresős (start menü->keresés)

Válaszd a "Fájlt vagy mappát" opciót

Kattints a "További beállítások"-ra

A "Fájl típusa" részt nyisd le, és keresd meg a "Mappák" kifejezést

Ezzel a beállítással bármilyen fájltípust kereshetsz, és nem kell hozzá külön program.

2015. ápr. 6. 11:33
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. ápr. 6. 22:33
 4/6 Veru10 válasza:

Total commander nincs az XP-ken,legalábbis az enyémen!

Bocs,de amúgy nem értem a kérdést,nincs valami bő lére eresztve,tehát egy vagyis két szóval nem értem!

Lehet,hogy csak én vagyok hülye!

2015. ápr. 7. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ráállsz az adott meghajtóra, beírod amit keresel, és kidob találatokat alul a TC.

Ott duplán kattintasz és eldob a keresett fájlhoz.

[link]

A TotalCommander külön program.

[link]

2015. ápr. 7. 18:22
 6/6 A kérdező kommentje:

anyi volt a problémám hogy ugye pl internetes keresőbe van olyan hogy idézőjelbe teszed akkor konkrétan azt keresi, itt meg én két betűs Ma- nevű mappát kerestem, és kidobott vagy 100 másikat mert tartalmazta a ma-t pl : furma..v akármi..de már megoldódott

köszönöm a válaszokat :)

2015. ápr. 8. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!