Vélemény a blogomról?
Nekem nem tetszik. Zavar, hogy kevered az angol és a magyar szavakat, pl. a képsorozatban a két darab 'cat' után 'falu'. Másra nem térke ki, mert nem igazán olvastam el, csak átfutottam. Még szemet szúrt, hogy nem egységes a betűtípus.Igazából lehet, hogy valakit érdekel, engem nem.
Egyébként a legfontosabb az, hogy saját magadnak írj. Ha már nem akarod folytatni, akkor hagyd abba. Semmi sem kötelez arra, hogy posztolj.
Szerintem válassz érdekesebb témákat, és legyél humorosabb, mert lehet, hogy a barátaid, akik szeretnek és ismernek téged, elszórakoznak ezen, de egy idegen ember nem sokat lát meg belőled. Emellett ajánlom, hogy próbálkozz egyedi külsővel, ha gondolod megpróbálok benne segíteni, bár még én is eléggé kezdő vagyok. Fontos, hogy egy kezdőblog ránézésre is figyelemfelkeltő legyen.
Különben nem vagy ügyetlen, csak sablonos témákat választasz. Próbálj meg esetleg csavarni rajtuk egyet, adj hozzá valami plusszt, amitől az olvasók inkább téged választanának.
Ha szeretnél, nyugodtan írj rám privátban, szívesen segítek, vagy adok tanácsokat. :) Sok sikert!
No, két heti hideg élelmet készíts magad mellé, ez hosszú lesz. Nem azért, mert annyira vészes a helyzet, csak szeretem fosni a szót :P
- Zavar, hogy nem illeszkednek egymáshoz a háttér kockái.
- Engem is zavar a változó betűtípus és betűméret.
- Engem is zavar, hogy néha angol szavakat használsz a blogodban. Az ég világon semmit nem tesz hozzá a blogodhoz, ellenben nagyon idegesítő. (Tudván, hogy "32: Beszélsz idegennyelven? Hát, valamennyire angolul." Elég komikus is. Pláne, hogy a dangerous szót még mindig nem sikerült eltalálnod a bejegyzésed címében.)
- Az határozottan pozitívan értékelendő, hogy nem akarod rossz fotókkal teleszemetelni az internetet. Viszont ezekből is lehetne még válogatni. Az órás fotó kb. teljesen értelmetlen, néhol zavaros a háttér, több képeden ráadásul úgy ki van égve, mint az atom - erre azért illene figyelni. (Nem lehúzásból, magammal szemben is ilyen kritikus vagyok.) A macskás képeid, és a 2. levendulás képed viszont kifejezetten tetszik.
- 636 pixel széles a kutyás képed. 498 pixel szélesek a bejegyzéseid. Ejnye. Érdekes, a fotós bejegyzésedben sikerült eltalálnod.
- "Ezért nem tudok csak egy dologról írni. Ez benne a hátrány." Alapvetően nem tartom hátránynak. Fiatalkának tűnsz, az a legjobb, ha sok mindenben kipróbálod magad. Aztán majdcsak rájössz, hogy mihez van érzéked vagy melyik téma érdekel jobban.
- Ha nagyon katyvasznak érzed a dolgot, lőj be egy jó, szűk célcsoportot! Olyan úgysincs, hogy mindenkinek minden tetszik és elvileg neked is könnyebb lesz úgy írnod, hogy ha tudod, hogy pl. a 16-18 éves lányokat szólítod meg.
- A történeted eleje tetszett, bár ebben az én szavam nem mérvadó. A blogolásról szóló szöveged viszont kissé kuszának tűnik (vagy csak én vagyok nagyon fáradt). Viszont egy film- vagy könyvajánlót, esetleg egy jól látható SPOILER felirat alá rejtett sorozat rész kibeszélőt is szívesen olvasnék tőled.
- "Fontos, hogy egy kezdőblog ránézésre is figyelemfelkeltő legyen." Ebben nem értünk egyet Négyeskével. Egy kezdő blog legyen letisztult, áttekinthető, könnyen olvasható. Csicsázni bőven ráérsz később is. Szóval én előbb azt ajánlom, ásd bele magad a webdizájn alapjaiba. Pl. hogy ilyen formában miért nem használunk különböző betűtípusokat és betűméretet egy oldalon belül.
- Hátha ez inspirálólag hat rád: [link] (bele is tudsz színezni, színpalettákat is tudsz nézni)
- "A helyesírás hibák. Fúj de utálooom." LOL :) Azért akad, főleg központozási. Érdemes lenne átnézed a bejegyzéseket még egyszer, akár miután közzétetted, így a rosszul méretezett képekre (és egyéb turpisságokra amit én nálad még nem fedeztem fel) is fény derül.
Azt hiszem, ennyi volna. Remélem sikerült valami hasznosat is írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!