Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lézeres egér alá kell tenni...

Huncutpicur kérdése:

Lézeres egér alá kell tenni egérpadot?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak amolyan parasztvakítás, hogy ha már van egered, vegyél egérpadot is, mert különben nem tudod kihasználni az egér adta lehetőségeket...

2015. ápr. 4. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a felülettől függ, illetve attól, hogy mennyire akarsz profi lenni. Ha csak átlagosan játszogatsz, sík, nem tükröződő felület, szinte felesleges, azonban ha komolyabban szeretnél játszani, akkor erősen ajánlott, mert a pici ugrás is sokat számíthat.
2015. ápr. 4. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell, de célszerű.
2015. ápr. 4. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kell, kb egy hete vettem lézeres egeret(előtte csak optikai volt), csak és kizárólag teljesen sima felületen tud normálisan működni. Gondold meg, nekem egyértelműen soha-többet kategória, fele ennyiből is kijöttem volna, tök jó, hogy tudom üveglapon használni, de nevetséges, hogy az asztalon pattog, megáll, inkább nyúlok gyorsbillentyűhöz, csak az egeret ne kelljen használni.
2015. ápr. 4. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Jelenleg nem használok egérpadot, az asztal felületét használom.

Azért kérdezem, mert sokat játszok a Battlefield 3-al.

2015. ápr. 4. 21:11
 5/6 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm, ment mindenkinek a zöld kéz.
2015. ápr. 4. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, miért akarják asztallapon használni az egeret az emberek, mikor már egy pár száz forintos textil egérpad is ugrásszerű fejlődést jelent. Kényelmesebb is a kéznek, ha puha felületen nyugodhat.
2015. ápr. 5. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!