Egyik nap Payday 2 vel játszottam. Ez lehet furcsa lehet valakinek a számára?
Figyelt kérdés
(a játék eredetibe van meg). Fel mentem egy szervere a nevét nem tudom a szervernek se a mapnak. 5 perc játék után nem jöttek a rendőrök nem volt semmi. Egyszer csak el kezdet hulni az égből egy csomó zsák valami cucc nem tudom mi volt benne. El kezdtük be pakolni a kocsiba őket (a zsákokat). Egy zsákért adott 6 000 000 dollárt be pakoltunk pár zsákot a kocsiba. Minimum 1000 darab zsák hullott. 10 perc alatt léptem 20 szintet és kerestem 40 000 000 dollárt. És azt szeretném megtudni hogy hogyan lehetséges ez. Segítetek ebben létszíves. Irtok ha tudtok valamit?2015. ápr. 3. 23:06
1/2 anonim válasza:
Cheaternek hívják. Nyilván, akivel a szerveren voltál cheater volt. A csalást, bünteti a steam, azaz a VAC. Nem lennék a gyerek helyében, mert simán ha valaki nem tolerálja a cheat-et, letilthatja. Szerény véleményem szerint, sokkal jobb érzés ha valamiért te magad dolgozol meg, minthogy becsald magadnak. Semmi izgalom, ambiciózus nincs így benne, ha becsalják... Ráadásul, tönkre teszik a payday feelingjét is.
2/2 anonim válasza:
Ja, cheaterrel játszottál, de nem lesz kickelve(a payday 2 nem használ VAC ot), csak elméletileg kap egy "CHEATER"-tag et a feje fölé játék közben, és kickelve lesz minden lobbyból, amiben a host nem vette ki a pipát az "Auto kick chaters."-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!