Win xp "kitanulása" már felesleges?
Figyelt kérdés
Szeretnék jobban elmélyülni az informatikában de csak xp-s gépem van2015. ápr. 2. 15:57
1/19 anonim válasza:
Miben szeretnél pontosan elmerülni? Miért nem cseréled le az XP-t?
2/19 Szirty válasza:
Nem fölösleges. Az orvosok is először békát boncolnak, nem embert műtenek.
3/19 anonim válasza:
Feleslegesnek nem felesleges. mivel windows oprendszerekről beszélünk. nagyjából hasonlítanak egymásra. Sok funkciója ugyan úgy elérhető. tehát aki XP-t használt az valószínűleg elbldogul majd a Windows 7 rendszerrel is.
4/19 anonim válasza:
Ha meg szeretnél jobban elmélyülni az informatika világában... Akár hogyis értsük ezt akkor alap feltétel hogy tudd kezelni a Windows oprendszereket.
5/19 A kérdező kommentje:
1-es nem viszi el. Elvileg ha rá tudnék szánni 15ezret elvinné de ez csak húsvét után derül ki, de szerintem akkor sem fogja.
2015. ápr. 2. 16:05
6/19 anonim válasza:
Mit nem visz el? Lubuntu-t biztos, hogy elvisz. Ezért kérdeztem, hogy nálad mit jelent az, hogy el akarsz mélyülni az informatikában.
7/19 A kérdező kommentje:
Arra célzok vele, hogy ne legyek sík hülye hozzá hanem legyen valami rálátásom a dolgokra
2015. ápr. 2. 16:10
8/19 anonim válasza:
Még mindig nem értem, hogy mire szeretnél rálátást. Microsoft Officet szeretnél tudni normálisan használni vagy programozni akarsz?
9/19 A kérdező kommentje:
Mi az a Microsoft Office?
2015. ápr. 2. 16:21
10/19 anonim válasza:
Hát ha arra cálzol hogy minden hibát el tudj hárítani és ne kelljen kékhalál miatt egyből rendszergazdához fordulni vagy minden apró hiba miatt itt kérdezgetni... Akkor tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!