Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy ezért lassú a...

Lehetséges hogy ezért lassú a gép?

Figyelt kérdés

November elején vettem egy acer aspire e1-570g lapotopot.

I3-3217u, nvidia gt 740M, 4GB memória, 1 TB HDD.

Ugyan játszottam rajta, bevallom. De nem sokat. És az elmúlt egy héten vettem észre, hogy weboldalakat, ahol sok kép van alig tölt be, mert lefagy. Míg eddig semmi probléma nem volt. Persze tudom, hogy az internet sebesség is számít, de azzal minden rendben van.

Lehet az a gond hogy telepítésnél C meghajtó 92,6 GB; D: 838 GB, és kevés a működéshez a 92,6?

Elnézést, ha semmi értelmeset hordtam össze, de ez alól mentségemre legyen hogy lány vagyok.

2015. ápr. 2. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

92GB hely van összesen a C-n vagy annyi most a szabadterület? Ha az utóbbi, akkor az bőven elég, semmi bajt nem okoz.

És miért lett volna gond, hogy játszottál vele? Attól nem lassul be. Csak az internet lassú? Próbáltál másik böngészőt?

2015. ápr. 2. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha szabadon van a C-n 10-15GB, akkor nem, nem gond. Valószínűleg inkább csak valami kósza malware/update okozza. Töröld a sütiket és a cache-t kezdésnek, ha nem változik semmi, nézd meg más böngészővel is. Ha úgy is fagy, nézni kéne 1-2 tesztet.
2015. ápr. 2. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:
C-n 7,11 a szabad. Rendben, megfogadom a tanácsokat. Köszönöm.
2015. ápr. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!