Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol lehet megnézni, hogy a...

Hol lehet megnézni, hogy a vezeték nélküli hálózatom milyen néven fut?

Figyelt kérdés
Van ugyanis egy routerem, ami vezeték nélküli hálózattal osztja el a netet a gépek között a lakásban. eddig rendben is, aki annó csinálta, az beállította, és azóta úgy van. Most viszont vettem egy laptopot, ami autómatikusan kapcsolódik a hálózathoz. De nem csak egy hálózatot talál, hanem kettőt, a másik gyanum szerint a szomszédé lehet. Eddig arra kapcsolódtam, amelyiknél erősebb a jel, feltételeztem az közelebb van, de a másik is műxik. De azt hogy tom megnézni, hogy az télleg az enyém-e?
2008. aug. 26. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kikapcsolod a tiedet, és ami megmarad a listában az a szomszédod, ami eltűnt az vagy te!
2008. aug. 26. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
hát, az első válasz bár nem kifejezetten műszaki megközelitésű megoldás, de kétségkivül hatásos, és kreativ is :D megérdemli a 100%ot :D
2008. aug. 27. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!