Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az a WinPcap nevű alkalmazás?

Mi az a WinPcap nevű alkalmazás?

Figyelt kérdés

A telepítések között találtam, megjegyzem, nem tudom,hogy került föl a gépre.

Utána gugliztam, de csak angol oldalakat találtam, kivéve 1 magyart, de aszerint valamilyen veszélyes program.

Valaki valamit tudna bővebben mondani róla?

Köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 30. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
nekemis fentvan és szintén nem én telepitettem franc tudja hogy ez mi..... de ha letelepitem az eseménynapló egy csomó hibát kiir hogy nemtudott elindulni és viszatelepiteni már nem lehetett
2015. márc. 31. 02:21
 2/4 fersk ***** válasza:
2015. márc. 31. 06:22
 3/4 coopper ***** válasza:

Szia.

A wincap a hálózati forgalom monitorozására szolgál (bizonyos programok igénylik a telepitését).

Ha dátum alapján sorbarendezteted a telepitett programokat, akkor megtalálhatod melyik program pakolta fel, mi lett ugyanazon a napon telepitve mint a wincap.

[link]

vagy

[link]

Sok sikert.

üdv.

2015. márc. 31. 08:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. márc. 31. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!