Fotucsok kérdése:
ASUS laptopon hogyan lehet kikapcsolni az egérpadot?
Figyelt kérdés
Érintőpados, és megőrülök, hogy gépelés közben a csuklóm hozzáér, és elmozdul az egér...2010. febr. 18. 08:56
2/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nekem a hardver az utolsó fül. Akkor most?
2010. febr. 18. 10:21
3/8 anonim válasza:
Eszközkezelőben megkeresed az adott eszközt és letiltod.
Általában az "Egér vagy egyéb mutatóeszköz" alatt találod meg.
A művelet részletesen (xp):
-Startmenü
-Vezérlőpult
-Rendszer (Rendszertulajdonságok)
-Hardver (fül)
-Eszközkezelő (gomb)
-az eszközre kattintasz a JOBB egérgombbal és az előugró helyi menüben a "Tiltás"-ra kattintasz a bal gombbal.
4/8 A kérdező kommentje:
A legvégén nincs olyan, hogy eszköz, amire kattintanék, csak rendszereszköz, de ha meg arra kattintok jobb gombbal, csak az jön elő, hogy hardverváltozások keresése, vagy tulajdonságok, és ott már nem csinál semmit... Ez miért lehet?
2010. febr. 19. 08:17
5/8 A kérdező kommentje:
bocsi, tehát ha az egér vagy egyéb mutatóeszöz címűre kattintok, ugyanez van, amit az előbb írtam.
2010. febr. 19. 08:21
6/8 anonim válasza:
Én kapkodtam el a végét. Jó helyen kerested az "Egér és egyéb mutatóeszköz"-ben kell keresned és ott jobb gombbal letiltani.
[url= [link]
7/8 anonim válasza:
Bocs itt a jó link a képről:
8/8 A kérdező kommentje:
igen, csak az van, amit 8:17-kor írtam, hogy nekem ilyen nem jön elő, csak, hogy hardvervált.keresése és tulajdonságok.
2010. febr. 24. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!