Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asrock vagy Asus alaplap jobb...

Asrock vagy Asus alaplap jobb játékra?

Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez így ilyen szinten hülyeség. Való igaz, hogy alaplapok közt lehetnek akár komoly különbségek is, egyik 15-30W-tal többet fogyaszthat a másiknál, kiváltképp akkor, ha az egyik tuningra van tervezve, sőt, elképzelhető az is, hogy az egyik alatt kicsit gyorsabbak a memóriák, mondjuk 3-5%-al, de olyan, hogy Asus/Asrock/Gigabyte/MSI akármi kifejezetten jobb játékra, olyan nincs. A felszereltsége lehet más, a márka nem befolyásoló tényező.
2015. márc. 29. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Én eddig az ASUS-ban nem csalódtam. Asrock alaplapot viszont már láttam gyári hibásat. Ez persze nem jelent semmit, mert ez csak az én tapasztalatom. Amúgy a gyökereik közösek, az Asrock az ASUS-ból vált ki 2000-es évek elején, de szerintem nem gyárt olyan jó minőséget, mint az ASUS. Az áraik viszont jók, így az ASUS és a Gigabyte után az Asrock adja el a legtöbb lapot.
2015. márc. 29. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Asrocknak leginkább az AMD-s lapjai rosszak, ott is kifejezetten inkább a 970-es chipsetre épülők. Intel alatt elég megbízhatóak.
2015. márc. 29. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
970-es chipset mindenkinél rosszul sikerült. Asus-nál melegedő északi híd, gyenge bios support, stb.
2015. márc. 29. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ez az alaplap szerintetek jó,8GB RAM-mal,Intel Core i5-4690-nel meg egy Asus GTX750 Ti-vel: Asrock H97 PRO4?
2015. márc. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!