Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért "romlanak" el a fájlok?

Miért "romlanak" el a fájlok?

Figyelt kérdés

Sok fájlom, képem van, amelyek közül néhány egy idő után már nem megnyitható..

Oké, másoltam már őket párszor egyik meghajtóról egy másikra, de el kell ezeknek romlania?

Merevlemezem nem valószínű, hogy hibás, futtattam ellenőrzést is rajta..

2015. márc. 27. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem romlanak el. Ha valami történik velük, az az adathordozó hibája.
2015. márc. 27. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet azért is mert kezd elromlani a vinyód, vagy az adathordozó, és hibás szektoron van a fájl. Sajnos én így jártam nemrégiben. Egy csomó képem elveszett. Ezért érdemes a képeket, meg a fontosabb dolgokat archiválni.
2015. márc. 27. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébként létezik kismillió cloud storage szolgáltatás, ha valami fontos neked, érdemes oda is archiválni, sokkal alacsonyabb a valószínűsége, hogy onnan eltűnik valami, mint a merevlemezedről.
2015. márc. 27. 11:46
 4/5 Tengor ***** válasza:
HDSentinel mit mutat a winyóra?
2015. márc. 27. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet a CPU/RAM hibája is. Ha a memóriában sérülnek az adatok, akkor egy teljesen jól működő vinyó sem tesz csodát, és a hibás anyagot írja a lemezre. Megtörténhet ez akár felhasználói beavatkozás nélkül is, pl. automatikus töredezettségmentesítés közben.
2015. márc. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!