Drhex95 kérdése:
A képernyő kikapcsol és egér mozgatásra klikklésre sem reagál. Mi lehet a probléma? (Win 8)
Figyelt kérdés
windows 8.1 pro Build 96002015. márc. 27. 03:29
1/3 anonim válasza:
Milyen gyakran és milyen körülmények között történik?
2/3 anonim válasza:
Eleinte nekem is csinált ilyet. Mindig amikor alvó modba tette a monitort utána nem reagált semmire csak újraindítás segített. Szerintem egy bug a,rendszerben amit azota javítottak, nem tudom, hogy eredeti e a rendszered, de szerintem neked nem jönnek frissítések,mert ha jol emlekszek a 9600-as build a legelső. Ha nem akarsz szívni vele akkor kapcsold ki az energiagazdalkodasnal a monitor kikapcsolasat es az alvó módot, es ha hosszabb időre otthagyod a gepet es nem akarod hogy menjen a monitor akkor kapcsold ki.
3/3 anonim válasza:
Nálam is hasonló probléma van.
Az energia gazdálkodásnál a képernyő kikapcsolása
1.perc múlvára van beállítva.
Ki is kapcsol rendesen,és amikor én is megmozdítom az egeret vagy billentyű gomb nyomok nem reagál.
Nincs asztalom.
De amikor nyomok neki egy
( Ctrl + Alt + Delete ,majd mégse )
az asztal megjelenik mintha misem történ volna.
De nem tudtam eddig rájönni mi okozza a hibát.
Jó lenne ha valaki tudna valami megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!