Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Újra akarom telepíteni a...

Újra akarom telepíteni a számítógépemet (Windows 7)?

Figyelt kérdés
le is szedtem a telepítőt, el is indul, de nekem csak az a bajom, hogy van 2 partíció, C:70GB , D:70GB. csak hogy újra szeretném partícionálni, hogy a C az 40GB, a D pedig 100 GB legyen... hogyan tudom törölni a partíciókat, és létrehozni őket újra, ha nem CD-vel telepítek, hanem letöltött telepítővel?

2015. márc. 26. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Ehhez nem kell telepítő.Va n a winnek is lemezkezelője,kötet zsugorítással megoldhatod [link] vagy bármilyen partíció kezelő progival megteheted [link] aztán mehet a telepítés.
2015. márc. 26. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi az a nem CD-s hanem letöltött telepitő? Egyébként ugyanúgy.
2015. márc. 26. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahol felsorolja a partíciókat vannak olyan opciók, hogy partíció törlése, új létrehozása, stb... [link]
2015. márc. 26. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Rendes telepítéssel, azaz a telepítővel indítva a gépet feljönne az előttem linkelt ablak, itt tudnád megcsinálni. A Windows alól elindított telepítést nem nevezhetjük jó megoldásnak.
2015. márc. 26. 19:16
 5/10 donfetibo ***** válasza:

Hát senki nem látja, hogy milyen hülyeséget akar elkövetni a srác?

40gigára Win 5-est telepíteni, 1-2 hét és már nincs elég hely a C-n hiba üzenet fog villogni a tálcán, 140giga az elég lenne!

És mi az, hogy "ha nem CD-vel"?

2015. márc. 26. 19:19
 6/10 donfetibo ***** válasza:
bocs win5 írtam win7 helyett ☻☺
2015. márc. 26. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam 60GB-on fut win7/64 jelenleg 32GB szabad területtel. Ennyit érdemes beállítani, bár 32 bit esetén kevesebb lesz a windows mérete, elvileg lehetne kisebb...mondjuk 50GB. Attól függ persze mit telepítesz. Ha játszol is, akkor nem érdemes csökkenteni a 70GB-ot, ha csak sima használat, akkor 10-20GB-ot lecsíphetsz.
2015. márc. 26. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
#5 Tőlem akár 10gb-ra is telepítheti, ha meg tudja oldani. A "nem CD" feltételezem azt jelenti, hogy bootolható USB, ami gyakorlatilag ugyanaz, csak a médium formátuma különbözik.
2015. márc. 26. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Amit letoltotel ki kell irni DVD lemezre es mehet,be bootolsz rola... Torlod mindegyik lemezt azt letrehozod azt amin a rendszer lesz,majd a masikat (D-t)..beirod mennyi legyen...Nagyon egyszeru tenyleg...Neten tele van ez a telepites menet irasba es kepekbe...
2015. márc. 26. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:

"Torlod mindegyik lemezt", azért az adatpartíciódat ne töröld...

És igen ki kell írni cd-kép felírása módban lemezre a letöltött iso-t. :))

2015. márc. 26. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!