Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehet neki csinálni?

Mit lehet neki csinálni?

Figyelt kérdés

Ha winamppal hallgatok zenét, vagy nézek videót, az 5.1 mindegyik hangfala szól. Na most ha youtubeon nézek valamit, az már csak 1 hangszóróról, a bal oldali frontról szól. Ez azért is furcsa mert a régebbi hangkártyával ilyen bajok nem voltak. Viszont a mostani hangkártyát nem cserélném vissza a régire mert a mostani sokkal szebben szól, jobbak a beállítási lehetőségek stb. Valahogyan meglehetne e oldani, hogy a youtuberól is szóljon a mély meg az 5 hangszóró mint régen? Nem értem egyik kártyán miért szólt a youtubeon, a másikon miért nem.

A régi: CMI 8738 5.1

A mostani: Asus P5B-E alaplapi ADI1988 HD audio.

Mielőtt bárki szólna, hogy az alaplapinál jobb a CMI, szólok előre, hogy én is azt hittem hogy jobb lesz mint egy alaplapi, de most, hogy ki próbáltam, teljesen más a 2. Drágábbra nincs pénzem, és nem is fogok minden videót letöltögetni a youtuberol azért, hogy megtudjam halgattni normálisan. Biztosan van rá más mód, hogy ott is szóljon minden hangfal. Válaszotokat előre is köszi!

2010. febr. 17. 16:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!