Mit lehet neki csinálni?
Ha winamppal hallgatok zenét, vagy nézek videót, az 5.1 mindegyik hangfala szól. Na most ha youtubeon nézek valamit, az már csak 1 hangszóróról, a bal oldali frontról szól. Ez azért is furcsa mert a régebbi hangkártyával ilyen bajok nem voltak. Viszont a mostani hangkártyát nem cserélném vissza a régire mert a mostani sokkal szebben szól, jobbak a beállítási lehetőségek stb. Valahogyan meglehetne e oldani, hogy a youtuberól is szóljon a mély meg az 5 hangszóró mint régen? Nem értem egyik kártyán miért szólt a youtubeon, a másikon miért nem.
A régi: CMI 8738 5.1
A mostani: Asus P5B-E alaplapi ADI1988 HD audio.
Mielőtt bárki szólna, hogy az alaplapinál jobb a CMI, szólok előre, hogy én is azt hittem hogy jobb lesz mint egy alaplapi, de most, hogy ki próbáltam, teljesen más a 2. Drágábbra nincs pénzem, és nem is fogok minden videót letöltögetni a youtuberol azért, hogy megtudjam halgattni normálisan. Biztosan van rá más mód, hogy ott is szóljon minden hangfal. Válaszotokat előre is köszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!