Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom feltelepíteni...

Miért nem tudom feltelepíteni az xp-t?

Figyelt kérdés
Windows 7 mellé szeretnék 1 xp sp3-mat felrakni(csak a nyomtató miatt kell), de akármilyen verzióval próbálom, elkezdi betölteni a fájlokat, betölti őket eltelik pár mp és kékhalált kap a gép..mi lehet a megoldás?
2015. márc. 26. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs a nyomtatóhoz valami újabb driver?/Nem ismeri fel a win7 driver nélkül is, mint nyomtatót?
2015. márc. 26. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
SATA driver hiányára gondolok, a hdd-d sata ugye? Xp-be integrálható a driver nlite programmal.
2015. márc. 26. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen az a nyomtató tényleg, lehet található azért driver?
2015. márc. 26. 19:30
 4/9 tabaki ***** válasza:
És mit ír a kékhalál?
2015. márc. 26. 23:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Hp Psc 1410.. elég régi darab már, és sajnos sehol se találok hozzá win7-hez drivert és magától sem ismeri fel.
2015. ápr. 1. 20:57
 6/9 SimkoL ***** válasza:
Erre gondolsz? : [link]
2015. ápr. 1. 21:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Ejha.. magamtól nem találtam volna meg, köszönöm :D
2015. ápr. 1. 23:21
 8/9 SimkoL ***** válasza:
Örülök neki, főleg ha működik is :) Feldobott, hogy rajta kívül más is használ(na) XP-t.
2015. ápr. 2. 01:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Na, sikerült működésre bírni, bár a szoftver nem volt jó, de most magától felismerte a windows.. érdekes, de a lényeg hogy működik :)
2015. ápr. 8. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!