Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vigyem garanciába vagy lehet...

Vigyem garanciába vagy lehet rajta segíteni?

Figyelt kérdés

Lenovo G505 laptop.

A windows 7 nem indul rajta és nem tudom telepíteni sem, se a 7-et se a win 8-at kiválasztom a nyelvet utána telepítés és mikor kiírja hogy a telepítő indul megáll az egész, nem indul a telepítő, de nem fagy le az egérrel lehet mozogni.

Indulásnál szintén nem fagy le, bejön a win töltőképernyő és az van, se javítási módban se csökkentett módban nem indul.

Csökkentett módban az amdkmpfd.sys fájlnál áll meg a betöltés.

2015. márc. 24. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg kéne próbálni rajta egy csökkentett módot.
2015. márc. 24. 18:43
 2/5 anonim válasza:
Valószínűleg a BIOS-od elavult, és egy HDD ellenőrzés sem ártana. Nekem is ilyen gépem van, de a garanciával sok sz*rt nem érsz el a Lenovonál. Pár apró bakija van, de én szeretem a gépet. Vagy esetleg próbálj meg Linux Ubuntu -t telepíteni, ha ott is akad akkor amit fent írtam.
2015. márc. 24. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Boot-olás után, ha nem megy a telepítés, ott gond van, nem kérdés, hogy vidd vissza garanciába. Lehet ki is tisztítják, ha szét kell szedni....már jól állsz...?

J.

2015. márc. 24. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!A 2. a leghasznosabb.

Azt még hozzátenném hogy 1 éven belül ez lenne az 5. win telepítés 3 féle win7 volt rajta és 3 különböző személy telepítette, mind meghalt hasonló módon de azokat sikerült újra tenni.Alig használt a gép, netezés és filmnézés, és mégis kihaltak rajta a windows-ok mindenféle előjel nélkül.

2015. márc. 24. 22:19
 5/5 anonim válasza:

Esetleg még ha aktuális akkor keress fel privátban és tudok segíteni. Mint említettem nekem is ilyen laptopom van.

2. Válaszoló. :)

2015. márc. 25. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!