Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Binding Of isaac/Binding Of...

Binding Of isaac/Binding Of Isaac Rebirth vagy a CS:GO a nehezebb?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. A válasz lehet rövid is,de én inkább a részletesebb válaszokra vagyok kiváncsi :) (Igen,tudom hogy két külön világ ez a két játék,de azért valljuk be,egy Binding Of Isaacban is eléggé sok időt kell eltölteni ahoz hogy "pro"-nak nevezhesse magát az ember)

UI: Tudom hogy nem a legelmésebb a kérdés,de gondolkoztam már ezen,és gondoltam felteszem ezt a kérdést hogy több ember véleményét is megtudjam.

2015. márc. 24. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A sakk.
2015. márc. 24. 16:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem más kérdéshez akartad ezt a választ írni :).
2015. márc. 24. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmmm... Szerintem A The Binding Of Isaac (Akármelyik része). Több helyre kell figyelned, míg a CS:GO-ba csak az egeret kell rángatni,, meg menni előre. :)
2015. ápr. 4. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó. CS:GO-ban nem voltál még sas felett gondolom? Ahol a pörgőaim már megszokás.
2015. ápr. 21. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva eddig fél órát CS:GO-ztam... :D De mivel 1.6-al rengeteget játszok/játszottam, így gondoltam a CS:Go-ba se más az élet.
2015. aug. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!