NACSABIXRSD kérdése:
HP Pavilon x2 vagy más? (Több lent! )
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy olyan gépet, ami 2in1. Néztem a HP Pavilon x2-t, de egy bajom van vele: ami képeket néztem, nem magyar nyelvű a billentyűzete. (Lehet esetleg magyar billentyűzettel kapni?-Ha igen, kérnék linket! :))
Vagy ha nem lehetséges mondjatok légyszi olyan kettő az egyben laptopokat, amik hasonló méretűek, hasonló árban vannak, és a kinézetük is hasonló.
A válaszokat előre is köszi! :)
2015. márc. 21. 11:54
1/1 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz akkor nem ezt veszed. Picit többért van "sokkal" jobb. +32GB eMMC +500GB HDD +2GB RAM +2mag +fullHD IPS kijelző és nem sokkal több!
MEDION AKOYA P2214T, Aldiba lehet kapni. NEM kell betojni, a Lenovo tervezi és gyártja és 3 év gari!!!
125-130 körül van. Nekem is van egy ilyen és nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!