RGH és Flash lehet egyszerre xboxon?
Figyelt kérdés
Van egy xbox 360 fat konzolom, amit úgy vettem, hogy ki van flashelve. Mostanában kicsit jobban utána néztem, mi is ez a dolog, és azt olvastam, hogy ha flashelve van a gép, a CD-nek mindig a gépbe kell lennie, csak úgy lehet játszani. Viszont nekem úgy is mennek a játékok, ha nincs CD a gépbe.Akkor RGH is lenne rajta?2015. márc. 19. 20:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem neked nem flashed van, hanem RGH... Csak akitől vetted nem sűrűn ért hozzá. Tudtommal a 2 nem lehet egyszerre + ha lehetne akkor is felesleges.
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy rgh és flash is lehet egyszerre xboxon.Sőt már van egy új fajta rgh aminél ki lehet kapcsolni gombnyomásra az rgh-t és akkor live gold-al eredeti játékkal tudsz online játszani.
3/6 A kérdező kommentje:
De írott CD-vel is tudok já
2015. márc. 20. 15:33
4/6 A kérdező kommentje:
Írott cd-ről is tudok játszani illethe ha arról felrakom a játékot, akkor nem kell hozzá Cd. De amikor beledugtam a pendrive-ot azt nem ismerte fel.
2015. márc. 20. 15:35
5/6 anonim válasza:
A pendrive-ot rghs gépeknél le kell formázni fat32-re és csinálni egy játékok mappát és abba pakolni az iso-ból kitömörített cuccost.Ehhez ajánlom az xbox imagbrowser nevű programot.
6/6 A kérdező kommentje:
A formázást délhtán megejtettem, és rögtön felismerte a gép, így biztosan RGH-s. Bár nem a freestyle3 téma fogad engem bekapcskor, de megtaláltam ennek a mappáját. A többi dolgot pedig majd most este kipróbálom.
2015. márc. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!