Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » RGH és Flash lehet egyszerre...

RGH és Flash lehet egyszerre xboxon?

Figyelt kérdés
Van egy xbox 360 fat konzolom, amit úgy vettem, hogy ki van flashelve. Mostanában kicsit jobban utána néztem, mi is ez a dolog, és azt olvastam, hogy ha flashelve van a gép, a CD-nek mindig a gépbe kell lennie, csak úgy lehet játszani. Viszont nekem úgy is mennek a játékok, ha nincs CD a gépbe.Akkor RGH is lenne rajta?
2015. márc. 19. 20:30
 1/6 anonim válasza:
Szerintem neked nem flashed van, hanem RGH... Csak akitől vetted nem sűrűn ért hozzá. Tudtommal a 2 nem lehet egyszerre + ha lehetne akkor is felesleges.
2015. márc. 19. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy rgh és flash is lehet egyszerre xboxon.Sőt már van egy új fajta rgh aminél ki lehet kapcsolni gombnyomásra az rgh-t és akkor live gold-al eredeti játékkal tudsz online játszani.
2015. márc. 19. 21:17
 3/6 A kérdező kommentje:
De írott CD-vel is tudok já
2015. márc. 20. 15:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Írott cd-ről is tudok játszani illethe ha arról felrakom a játékot, akkor nem kell hozzá Cd. De amikor beledugtam a pendrive-ot azt nem ismerte fel.
2015. márc. 20. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
A pendrive-ot rghs gépeknél le kell formázni fat32-re és csinálni egy játékok mappát és abba pakolni az iso-ból kitömörített cuccost.Ehhez ajánlom az xbox imagbrowser nevű programot.
2015. márc. 20. 19:32
 6/6 A kérdező kommentje:
A formázást délhtán megejtettem, és rögtön felismerte a gép, így biztosan RGH-s. Bár nem a freestyle3 téma fogad engem bekapcskor, de megtaláltam ennek a mappáját. A többi dolgot pedig majd most este kipróbálom.
2015. márc. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!