20 colos monitor, hányszor hány pixel felbontású?
Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 13:11
1/9 Tengor válasza:
Attól függ milyen a pixelsűrűsége és milyen a képaránya. A képátmérő még nem határozza meg ezeket.
3/9 Lajos54 válasza:
Gyártmány és típusfüggő. Éppen emiatt vannak (többek között) elég nagy árkülönbségek azonos méretű monitorok között.
4/9 A kérdező kommentje:
2.válaszadó lepontozlak.akár nem is válaszoltál volna,tudom nekem meg kár volt kérdezni "mert hogy a google a barátom"..de minthogy írták többen is, általában a típus és a felbontás határozza meg leginkább egy monitor árát,éppen ezért kérdeztem.ráadásul venni készülök egyet.típust meg azért nem írtam mert még nem döntöttem el.többieknek azért köszönöm a segítséget.
2015. márc. 18. 14:22
5/9 anonim válasza:
Magyarázd már meg, hogy miért kérdezel f#szságot légyszi.
Jakössz.
6/9 anonim válasza:
tehát a hülye kérdésre ad egy teljesen pontos választ (ennél pontosabbat lehetetlen lett volna) és lepontozod :)
7/9 A kérdező kommentje:
a #2 válaszra értettem azt amit írtam a többiektől elnézés kérek.
2015. márc. 19. 06:06
8/9 A kérdező kommentje:
csak a kb.méretre lettem volna kiváncsi,erre a #2. azt írta hogy valahányszor valahányas,hát kösz ,ez tényleg kielégítő válasz volt.
2015. márc. 19. 06:18
9/9 anonim válasza:
1 felbontasu mikor megveszed es felbontod a dobozt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!