Nem lehet telepíteni Fujitsu Siemens Amilo Li 3710 notebook-ra XP-t? driftcomputers.hu/product_info. Php? Products_id=2360 alapból Vista volt rajta, de mikor bootolok az xp telepítőről, akkor kb. öt perc után kék halál. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 19:14
1/8 anonim válasza:
A biosban a vinyot állítsd IDE-re.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
2/8 A kérdező kommentje:
Ez notebook, nem lehet a biosban állítani, arra gyanakszom h a laptopban lévő hardver összeállítás nem kompatibilis az XP-vel.
2010. febr. 15. 21:17
3/8 bp1985 válasza:
AHCI mode enabled, és csókolom. Olyan nincs, hogy nem megy fel. Egy ilyen (véleményt nem mondok róla) notebookra fel kell, hogy menjen az xp. Ha nem tudod megcsinálni, akkor használd vistával, vagy 7-tel. A Sata hdd miatt kell állítani. Valahol a Boot menübe lesz.
4/8 bp1985 válasza:
Még1, nézz jobban körül a biosba, vagy inkább ne telepíts semmit, ha nem érted, hogyan kell. Amúgy google.hu is megmondja neked.
5/8 A kérdező kommentje:
hmm nem vagyok kezdő, csak néhány rendszergazda barátom mesélte, hogy nekik is kékhalált vágott be, mikor nem lehetett xp-t telepíteni... gondoltam ti okosabbak vagytok, már aki annak tartja magát.
2010. febr. 15. 22:39
6/8 bp1985 válasza:
Mégegyszer leírom, délelőtt pont egyx ilyet telepítettem xp-vel. AHCI MÓD enabled. Ja, és rendszergizda sem vagyok.
7/8 anonim válasza:
bocs hogy beleszólok(lehet hogy már megoldódott), de tényleg biost kell állítani! pont egy ilyen laptop-al keresett meg egy ismerősöm,nem tudta rátelepíteni az xp-t.
Mivel ő béna a bios-hoz azt javasoltam neki hogy vegye ki az elemet fél órára, mert így visszaáll az alap állapotba,ez is segített.hy
8/8 anonim válasza:
Sata driver-es XP-t kel használni.Egyáltalán nem nehéz beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!