Kovvik100 kérdése:
Doogee DG800 Valencia telefonról tapasztalt véleményetek?
Figyelt kérdés
rendelni szeretnék egyet , és nem tudom megéri e az árát vagy csak jó színben van feltüntetve2015. márc. 13. 17:28
1/6 Lilkooo válasza:
Szia én nagyon megvagyok vlee elégedve elöl és hutul i tudod lapozni sőt elöl úgy is tudsz lapozni hogy nem érsz hozzá .:) hívás kiváló zene kiváló képkészítés kiváló .. viedó szereksztő google is van benne ezek oltak az előnyek..:)
HÁTRÁNY: a töltőjével nem vagyok megelégedve de az előző telóm töltőjét használom , wfi csatlakozása kicsit gyenge de ez nem anniyra rossz mert háon belül tökéletes :)
2/6 Lilkooo válasza:
ha bármi kérdésed van írj üzit!
3/6 anonim válasza:
Nekem fél éve van meg, de nagyon szeretem. Megfizethető és nagyszerű! Szerintem érdemes megvenni. Sokan szidják, mert nem ismert márka, de tényleg nem tudok belekötni. Én ajánlom mindenkinek, mert szerintem nagyon jó telefon! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) a kamerája ha jol tudom 18 MP és tényleg annyi? :O
2015. máj. 23. 17:47
5/6 dodi1881 válasza:
A kamerája csak 13 mp. Itt egy link a specifikációiról. Ezt találtam, ami eddig a legbővebben leírta.
Én is akarok venni. A doogee márka eddig bevált a családon belül, nővérem, húgom és én is ilyet használunk. Én azért szeretnék másikat venni, mert a mostaninak dg150-es strapa telefonnak, nem túl jó a kamerája.
6/6 lacika6505 válasza:
Lenne egy nagy gondom evvel a Doodge DG800-al hogy állandóan magátó ugrál mindehova és lefagy ugy hogy se ide se oda ha ujra felnyitom akkor megint jó egy darabig hogy tudom orvosolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!