Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lemezlovasnak milyen jellemzők...

Lemezlovasnak milyen jellemzőkkel rendelkező laptopot ajánlanátok? Milyen proci, ram és ilyenekre gondolok, vagy esetleg konkrét laptopra.

Figyelt kérdés

2015. márc. 12. 18:06
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

program példa: Serato DJ, Virtuál DJ, stb.

Stabil gépet szeretnék.

2015. márc. 12. 18:09
 2/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ezeket a programokat már egy belépőszintű laptop is tökéletesen elbírja. Hangkártyád nézd esetleg, de nem tudom, hogy mire szokták kötni ilyenkor a laptopokat, gondolom van vmilyen külső DAC.
2015. márc. 12. 18:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
SSD + sok ram. Azért ne belépőszintűvel már, mert ha beakad az iszonyatos égés.
2015. márc. 12. 18:30
 4/21 Gimmesomekeef válasza:

Mininum 4 gb ram és ssd nagy előny ahogyan felettem is írták, továbbá intel i3-i5. Alsó hangon egy Traktor Audio 2 interface minimum kelleni fog.

[link]

Ez például egy korrekt gép, nagyon jó minőség, üzleti kategória. Ha úgy érzed, bármikor tudsz bele SSD-t tenni, de az nem szükségszerű.

-Személyes vélemény: ha nem ilyen Dj Paris Hillton szintű "szopósDJ" szeretnél lenni, ne notebook-al kezdj, hanem rendes vinyl keverővel és ha kitanultad az alapokat, utána jöhet a noti, az interface és a control vinyl serato-hoz-

2015. márc. 14. 14:58
 5/21 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2015. márc. 16. 17:26
 6/21 anonim ***** válasza:

Én lenovora szavazok, de persze egy Alma a legjobb választás erre.

Nekem 2gb Ram, dual core proci szépen viszi a traktor pro-t, akár 4 csatornával is.

A rendszer jó beállítása igen fontos

2015. márc. 17. 10:22
 7/21 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "lenovora" szavazok. Úgy bírom amikor az ilyen "szakértők" általánosítanak, pedig ugyan úgy van szar lenovo és jó. Teljesen szériafüggő. A Mac-et pedig hagyjuk már, legalább 4 éve semmi értelme.
2015. márc. 17. 16:11
 8/21 anonim ***** válasza:
Hogyne, ha sznob ilyenolyan vip partyt csinálsz akkor vidd az almádat :D
2015. márc. 17. 20:01
 9/21 anonim ***** válasza:
MI baj van az almával? tényleg rosszak vagy miért mondjátok ezt ? (nincs semmilyen almás cuccom , valószínű ne is lesz csak kérdezem.
2015. márc. 17. 20:06
 10/21 anonim ***** válasza:

szakértők....hááát azt hiszem mondhatom hogy értek hozzá

10 éve használok laptopot zenéléshez....nem otthon bohóckodásra, hanem bulikban, egész éjszaka.

Mi a baj Mac-el? Semmi.

Azért mertem írni a lenovot, mert a 2. lenovot használom zenére. Tény...a win be van lőve rendesen.

Nekem a gép képességei tökéletesen megfelelnek, és nem drága.

De persze le lehet pontozni....főleg a sok infos hülyének, akinek a zenéről fogalma nincs :)

2015. márc. 17. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!