Lemezlovasnak milyen jellemzőkkel rendelkező laptopot ajánlanátok? Milyen proci, ram és ilyenekre gondolok, vagy esetleg konkrét laptopra.
program példa: Serato DJ, Virtuál DJ, stb.
Stabil gépet szeretnék.
Mininum 4 gb ram és ssd nagy előny ahogyan felettem is írták, továbbá intel i3-i5. Alsó hangon egy Traktor Audio 2 interface minimum kelleni fog.
Ez például egy korrekt gép, nagyon jó minőség, üzleti kategória. Ha úgy érzed, bármikor tudsz bele SSD-t tenni, de az nem szükségszerű.
-Személyes vélemény: ha nem ilyen Dj Paris Hillton szintű "szopósDJ" szeretnél lenni, ne notebook-al kezdj, hanem rendes vinyl keverővel és ha kitanultad az alapokat, utána jöhet a noti, az interface és a control vinyl serato-hoz-
Én lenovora szavazok, de persze egy Alma a legjobb választás erre.
Nekem 2gb Ram, dual core proci szépen viszi a traktor pro-t, akár 4 csatornával is.
A rendszer jó beállítása igen fontos
szakértők....hááát azt hiszem mondhatom hogy értek hozzá
10 éve használok laptopot zenéléshez....nem otthon bohóckodásra, hanem bulikban, egész éjszaka.
Mi a baj Mac-el? Semmi.
Azért mertem írni a lenovot, mert a 2. lenovot használom zenére. Tény...a win be van lőve rendesen.
Nekem a gép képességei tökéletesen megfelelnek, és nem drága.
De persze le lehet pontozni....főleg a sok infos hülyének, akinek a zenéről fogalma nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!