Hogyan kuldjek el egy tabletet Amerikaba?
Talaltam egy iPad minit. Nyitva volt igy hozzafertem a teljes tartalomhoz. Irtam a tulajnak hogy megtalaltam es szivesen visszajuttatnam hozza. Egy hetig semmi valasz, majd irtam ismet amire egy het utan erkezett egy uzenet hogy nagyon szepen koszonik. Megadtak a cimet ahova kuldenem kell es hogy fizetik termeszetesen az ezzel jaro koltsegeket.
Es itt meg vagyok love. Hogyan postazzam el amerikaba? :D
Talan banalis a kerdes de fogalmam sincsen. Ha jol tudom vamot kellene fizetni. Vagy rosszul tudom?
Azt is hallottam tabletet es mobiltelefont nem szallitanak mert az aksi robbanoanyagnak minosul.
Hogyan tudom elkuldeni?
Rosszul tudod, vamot nem kell fizetned!
Jol tudod, sima postan telefont stb. az aksi miatt nem lehet kuldeni. Marad a "nem sima" kuldes, FedEx, UPS, stb, azokra meg a gatyad rafizeted, de!
Tenyleg vidd be az apple boltba, ok serial szam alapjan lehet hogy be tudjak azonositani a tulajt, illetve a tulaj tud neked kuldeni egy elore fizetett FedEx "belyeget", amit felragasztol a dobozra es semmi dolgod, csak besetalni vele a FedEx irodaba. Fizetned ezert neked nem kell.
De ugyanezt szerintem a DHL meg a tobbi futarceg is tudja, vagyis en itt az USAban krealok egy 'shipping label'-t, amit elkuldok neked emailben, te kinyomtatod, rarakod a csomagra es feladod. Tolem meg levonjak a koltseget, ami USA es Magyarorszag kozott tobb szaz dollar lesz....
Szep es becsuletes dolog amit teszel, de ne fizess zsebbol elore SEMMIT! mert a vegen meg te jarsz porul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!