Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mire valóak a DotA 2 játékban...

Iron_man664 kérdése:

Mire valóak a DotA 2 játékban a kulcsok?

Figyelt kérdés
Van egy oldal, DotA 2 lounge a neve. itt adnak-vesznek az emberek, illetve fogadni is lehet csapatokra, de nekem most az előbbihez van kérdésem. Szóval, adnakk-vesznek köztük "kulcsokat". Mire valók? Nyugodtan lehet a játékbeli "kifejezésekkel válaszolni, otthon vagyok benne. Azt tudom, hogy a CS:GO-ban mire használhatóak, de hogy itt mire, azt nem Előre is köszi!

#kulcs #Dota 2 #DotA 2 Lounge #kulcsok használata
2015. márc. 9. 16:26
 1/2 Szupi2 válasza:
Értelme nincsen, már egy ilyen egyedüli érték, úgy nem több 1 dollárnál, de azért majd ez is ki fog vonulni az oldalról.
2015. márc. 10. 06:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod, hogy konkrétan emmire nem lehet felhasználni, csak tradelésre? Azt, hogy ez egy olyan tárgy, aminek mindig fix az ára, és ezért jó kereskedni vele? Igazság szerint, nem hinném, hogy így van....
2015. márc. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!