Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy le a GTA 5 állandóa...

Samir kérdése:

Miért fagy le a GTA 5 állandóan a ps3-on?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem a piacon egy használt gta 5 öt tökéletesen ment odáig míg felkell menni Michael házához, ott állandóan lefagy, keresgéltem a neten , de sajnos angol a legtöbb és nemértem! kérlek segítsetek???

2015. márc. 8. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Peccsek fent vannak? A konzol nem melegszik túl?
2015. márc. 8. 21:07
 2/6 A kérdező kommentje:
letöltött 15 dolgot eggyenként kb 100mb , hát semmi nemkorlátozza a levegőzését a gépnek
2015. márc. 8. 21:08
 3/6 A kérdező kommentje:
És az online részével sem tudok játszani, betölt meg minden de utánna egy partot mutat, és semmi gombra nem reagál csak a PS gombra
2015. márc. 8. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Utánakerestem, de mivel minimális infót adtál meg, így nem biztos, hogy ez az a pont.

Elvileg valami michaelnek csinálsz valami küldetést, és amikor visszatérsz hozzá (valami autós üldözés után), akkor fagy le.

Megoldásnak azt írják, hogy még a visszaút előtt ne szállj be rögtön az autóba, hanem rohangálj körülötte egy kicsit, és várd meg, amíg utolérnek azok, akik egyébként üldöznének. Csináld ki őket, és akkor nem lesz üldözés, hanem nyugiban mehetsz vissza, és úgy nem fagy le.

2015. márc. 8. 21:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Küldetésen kívül is lefagy :S nemtudom mit kezdjek vele, elrontja az egész játékélményemet
2015. márc. 9. 18:43
 6/6 Tűzjáró válasza:
Én most karácsonyra kaptam meg a gta5-öt ps3-al együtt. Ugyanez a problémám, használt a játék. Lehet hogy a lemez a hibás? Más játékok gond nélkül futnak. Egyébként hogy oldódott meg ez a "régi" gondod?
2020. jan. 17. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!