Hogy tudom lemásolni ezt a PC CD-t?
Figyelt kérdés
Van egy játék cd-m, a másoló programok nem engedik lemásolni, mert "nem lehet olvasni"
Ilyenkor mit tehetek? Úgy működik a dolog, hogy bemásolom csak simán a gépemre és onnan írom majd ki?
(Ne nevessetek ki, de nem értek hozzá! xD )
2010. febr. 14. 22:40
1/5 anonim válasza:
Ha eredeti cd akkor nem is fogod tudni átírni sima író programmal,ha másolt akkor cd másolása, kiválasztod a forrás meg a cél meghajtót és ennyi
2/5 anonim válasza:
akkor ha ugy em megy akkor huzd a gépre és menj a neroba h iso cd késztése és kiválasztod a játékot és ráirod ien egyszerü
3/5 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen :P
Igen, eredeti a cd- de amit a második emberke javasolt, azzal a módszerrel működik!
Azért remélem, ezzel nem teszek kárt a barátnőm dc-jében, bár nem volt rajta, hogy másolásvédett lenne :P
2010. febr. 14. 22:49
4/5 A kérdező kommentje:
*cd
2010. febr. 14. 22:49
5/5 anonim válasza:
én igy szoktam amikor nincs hely a meghajtón és akk a játékokat,programokat,képeket,dokumentumokat(szöveges akármi) azokat mind ISO cd/dvd vel a a Videókat a cd nél video cd a dvdnél pedig DVD-video val szoktam a zenéket vagy az audio cd vel vagy iso ba is lehet az audio cd t lejátsza a rádió meg az ien hordozható dolgok a dvd/cd isoba hogyha zenétrakok akkor a dvd lejátszó és a kompi játsza le egyébként előző vok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!