A facebookon letiltották a likejaimat, mert elvileg túl gyorsaan likeoltam be túl sok oldalt. Már egy órája blokkolva vagyok. Ilyenkor mi a teendő?
# 2/2 Időpont ma 16:24
Megtanulsz várni, és viselni tetteid következményét. Csak írja már, hogy mennyi ideig blokkoltak le...
# 4/4 Időpont ma 16:35
A facebook szabályzata szerint (amit a regisztrációval elfogadtál), ez rossz magatartásnak minősül. Nem engem kell meggyőznöd emberi mivoltodról, hanem a facebook ellenőrző robotjait, ami pont ez ellen lett kalibrálva, amit csináltál. Ez van, Bruce Willis szerinted sikerrel mondhatta volna Harlem közepén, "Utálom a n*ggereket" táblával magán, hogy csak egy őrült kényszerített erre telefonon? :-) Ugye, hogy nem.
Megoldás:
Ha ír időszakot, hogy meddig lettél letiltva, akkor kivárod.
Ha nem ír semmit (akár nem konkrétan se), akkor felveszed a ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, valószínűleg csak valamelyik népesebb nyelven (pl. angol, német), amiben elmeséled mi történt, és kéred a blokkolás feloldását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!