Aki rendelt már az I-shoptól le tudná írni a tapasztalatait?
Konkrétan erről a boltról lenne szó: ( [link] Van egy laptop, ami már csak nekik van raktáron, már meg is kérdeztem egy hetes szállítást vállalnak, de előre kell utalni. Attól félek, hogy esetleg lenyelik a pénzem, vagy hogy két-három hetet kell azzal töltenem, hogy várom a laptopot és hívogatom a boltot a csomagra várva, aztán pedig annak ellenére, hogy mindenre rákérdezek kapok, egy átmatricázott németországi laptopot, 1 év garival a 3 helyett mondjuk. Tudom, hogy ilyen esetben elállhatok a vásárlástól, de gondoltam inkább írok ide, hátha több információm lesz a döntéshez. Az utánvét sajnos csak 200000Ft alatt lehetséges a cégnél. Az olcsobbat honlapján pedig csak 3 db értékelés van, amiből szerintem elég nehéz következtetni bármire is.
Egyébként a céget lecsekkoltam semmi különöset nem találtam, egy sima családi ház címére van bejegyezve, ahol még egy cég van, ami szintén netes rendeléssel foglalkozik, csak borokkal, és az a cég ha jól láttam, már 5 éve működik rendesen.
Köszi előre is a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!