Mi lehet a baja?
Semmi nem látható a kijelzőn de mikor játszok (gondolom terhelem a gépet) elkezd villogni a kijelző aztán már csak kéken villog.. meg nyomom a CTRL+ALT+DEl-t feladatkezelő kinyomom a játékot és minden jó ..
nem értem mi lehet de szerintem videókártya de a valaki jobban tudja az elmondhatná véleményét
Több részletet írhattál volna.........
Melyik játék?
Eredeti vagy sem?
Korábban csinálta már ezt?
Stb.......
Igen csinálta Pl: Minecraft ki is írt egy üzenetet és azt írta hogy túlterhelem vagyis nem bírj a videókártya .. de eddig probléma nem volt vele
nem a minecraft nem erdeti és más játékoknál is ez a baj és az tegnap kezdte el többször is kékhalált kapott Memóriatesztet és végigfutattam de semmi egyébként eddig
videókártya : nVidia Geforce 8800GTX
ha más is kell írjatok
Amúgy ezekből a videókártyákból elegem van amúgy :S
még szerencse hogy van még 1 bár az még tesztelve sem lett amióra az is tönkrement sikeresen :S
Most megpróbálom egy másik videókártyával de nem (megszokott) volt a kékhalál Persze szokásosan nem olvastam el belőle semmit viszont furcsáltam hogy nagyon sötétkék háttere volt a másikhoz képest.
Amúgy kicseréltem videókártyát egy ugyan olyan videókártyára (Geforce 8800GTX)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!