Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Semmi nem látható a kijelzőn de mikor játszok (gondolom terhelem a gépet) elkezd villogni a kijelző aztán már csak kéken villog.. meg nyomom a CTRL+ALT+DEl-t feladatkezelő kinyomom a játékot és minden jó ..

nem értem mi lehet de szerintem videókártya de a valaki jobban tudja az elmondhatná véleményét

2015. márc. 6. 18:18
 1/6 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Több részletet írhattál volna.........

Melyik játék?

Eredeti vagy sem?

Korábban csinálta már ezt?

Stb.......

2015. márc. 6. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen csinálta Pl: Minecraft ki is írt egy üzenetet és azt írta hogy túlterhelem vagyis nem bírj a videókártya .. de eddig probléma nem volt vele

nem a minecraft nem erdeti és más játékoknál is ez a baj és az tegnap kezdte el többször is kékhalált kapott Memóriatesztet és végigfutattam de semmi egyébként eddig

videókártya : nVidia Geforce 8800GTX

ha más is kell írjatok

2015. márc. 6. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből arra lehet tippelni, hogy meghalt a videokártya. Próbáld ki másik gépben.
2015. márc. 6. 18:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Amúgy ezekből a videókártyákból elegem van amúgy :S

még szerencse hogy van még 1 bár az még tesztelve sem lett amióra az is tönkrement sikeresen :S

2015. márc. 6. 19:32
 5/6 Dj.N4tk0 ***** válasza:
A kék halálnál általában az első sorba kiír egy hiba kódot (üzenetet),ami arra utal,hogy nagyjából mi lehet a baj.
2015. márc. 6. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Most megpróbálom egy másik videókártyával de nem (megszokott) volt a kékhalál Persze szokásosan nem olvastam el belőle semmit viszont furcsáltam hogy nagyon sötétkék háttere volt a másikhoz képest.

Amúgy kicseréltem videókártyát egy ugyan olyan videókártyára (Geforce 8800GTX)

2015. márc. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!