Lehet-t ehhez hasonló karaktereket kiírni akárhol* "ಠ"? Pl. : Alt+. -hoz hasonló módon?
*Úgy értem Alt+valami segítségével, esetleg Nyelvbeállítástól függetlenül. A célom smile-k "rajzolása" pl.: ಠ_ಠ játékok/fórumok chat-ébe, melyekben nem működik a ctrl+c ctrl+v.
Olvasgattam wikipédián, hogy csak bizonyos nyelvbeállítások mellett lehet, de itt-ott(angolul) olyat is, hogy van rá mód, illetve billentyűparancsok segítségével át lehet állítani vagy hasonló..
Csak példa képen: az egyik játékban a Ctrl-, Alt-, Shift-, +egyéb billentyűk kombinációit próbálgattam végig és valamilyen úton-módon átállítottam valamit(random próbálkozással..), aminek hatására az Alt+valamire más jött ki mint eddig(Alt + . = : helyett > -t adott).
Ez alapján kíváncsi lettem ezen lehetőségekre, hogy hogy lehetne ezt megoldani, hogy is működik..
A válaszokat, esetleg linkeket előre is köszönöm! :)
altos dolog az jó, vagy a windowsnak ez a touch padja is van(bár gondolom anélkül is meglehet csinálni de könnyebb) pl.: 😅😐😜😝🎐🎊🎆🎇🌑🌉🌛☀🌠✖❎✔⁉¬_¬
játékokban már nem tudom mi a helyzet, pl.: cs1.6-ál valami "titkos" funkcióval lehetett előhozni valamit és ott lehetett, de nem mindig működött
tálca --> jobb klikk --> Toolbars --> Touch keyboard
"Olvasgattam wikipédián, hogy csak bizonyos nyelvbeállítások mellett lehet, de itt-ott(angolul) olyat is, hogy van rá mód, illetve billentyűparancsok segítségével át lehet állítani vagy hasonló.."
Tudtommal ennek a nyelvhez semmi köze. A használt betűtípus a fontos, ha abban van az adott karakter, akkor megjelenik (de lehet, hogy más szimbólumként!). Ezt nagyon sok helyen (például játékokban) nem tudod átállítani, ezért nem lehet megkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!