Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az iphone 5s-emen hogy kéne...

Az iphone 5s-emen hogy kéne "elindítano, " az Egészség nevű alkalmazást? (a tobbi lent)

Figyelt kérdés
Nem tudom használni mert egyszerűen nem számolja például a lépéseimet, vagy nem engedi beírni a vércsoportom..a beallitasokban kell valamit bekapcsolnom hozza??és még a nike-ipod alkalmazást se nagyon tudom hasznalni de az annyira mar nem fontos...akinek van iphoneja legyen szives segíteni..:))

2015. márc. 4. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Önmagában az app semmilyen adatot nem tud gyűjteni, tehát kell hozzá valami kütyü (pulzusszámláló, vérnyomásmérő stb.), vagy valamilyen szoftver (pl. Endomondo), hogy ellássa adatokkal a programot.
2015. márc. 6. 19:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyira nem értettem, de azert koszi..neked is iphoned van?
2015. márc. 7. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, az van (5s).

Megpróbálom másként elmondani: az alkalmazás csak egy adatfeldolgozó program, pl. grafikonon megjeleníti, mennyit sétáltál aznap, vagy kiszámolja, hogy ez mennyi kalória volt (vagy ilyesmi, nem vagyok fitnesz fetisiszta). De hogy ez hány lépés volt, azt nem maga a program fogja "kitalálni", hanem egy másik, mondjuk egy lépésszámláló program. Ez megmondja az egészség alkalmazásnak, hogy mennyit lépétél, aztán az majd kezd vele valamit.

Lehet kapni olyan kütyüket, amik pl. pulzust, vérnyomást stb. mérnek, ezek bluetooth-on kommunikálnak a programmal. Ezek elég borsos áron kaphatók (30e körül, de a komolyabbak még drágábbak).

Szóval a program arra való, hogy vásárolj olyan kütyüket és programokat, amivel végül is használható lesz. :-)

2015. márc. 8. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!