Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » League of Legends Fps drop?

League of Legends Fps drop?

Figyelt kérdés

League of legends játékban eddig (1 évig) 60 fps-em volt.

Mostanában nem telepítettem semmit nem csináltam semmi olyat amitől vírusos lenne. Minden ugyan úgy van. De az egyik frissítés után egyszer csak lement 25 fps-re (max 30) és azóta nem tudom feljebb vinni!? mi lehet a gond?

Próbáltam a függőleges szinkronalizálást is de nem működik.

2015. márc. 4. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg driveresen kiiktatni a vsync-et. Tallózd ki a játékot a videokártya beállításainál, és egyéni beállításként erőszakold rá, hogy biztos ne legyen vsync. Sokaknak volt ilyen gondjuk az elmúlt években, de nincs egyértelmű válasz rá. Legrosszabb esetben telepítsd újra.
2015. márc. 4. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
köszön rito-nak mivel minden patchben rosszabb lesz a játék egy egy csoportnak.. én pl soha nem tudok 9 órától kb 11ig játszani és nem csak én vagyok az egyetlen
2015. márc. 4. 15:03
 3/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt a baj a patch után csak nekem 12 fps el ment és nagyon laggolt.Kb 2 hétig birtam aztán ujraraktam a lolt és most több az fps-em jobb mint azelőtt. Én azt ajánlom hogy rakd ujra minél hamarabb és megszünik a probléma. (tapasztalatból mondom)
2015. márc. 10. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment a zöld kéz mindenkinek!!!
2015. jún. 26. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!