League of Legends Fps drop?
Figyelt kérdés
League of legends játékban eddig (1 évig) 60 fps-em volt.
Mostanában nem telepítettem semmit nem csináltam semmi olyat amitől vírusos lenne. Minden ugyan úgy van. De az egyik frissítés után egyszer csak lement 25 fps-re (max 30) és azóta nem tudom feljebb vinni!? mi lehet a gond?
Próbáltam a függőleges szinkronalizálást is de nem működik.
2015. márc. 4. 09:39
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg driveresen kiiktatni a vsync-et. Tallózd ki a játékot a videokártya beállításainál, és egyéni beállításként erőszakold rá, hogy biztos ne legyen vsync. Sokaknak volt ilyen gondjuk az elmúlt években, de nincs egyértelmű válasz rá. Legrosszabb esetben telepítsd újra.
2/4 anonim válasza:
köszön rito-nak mivel minden patchben rosszabb lesz a játék egy egy csoportnak.. én pl soha nem tudok 9 órától kb 11ig játszani és nem csak én vagyok az egyetlen
3/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt a baj a patch után csak nekem 12 fps el ment és nagyon laggolt.Kb 2 hétig birtam aztán ujraraktam a lolt és most több az fps-em jobb mint azelőtt. Én azt ajánlom hogy rakd ujra minél hamarabb és megszünik a probléma. (tapasztalatból mondom)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment a zöld kéz mindenkinek!!!
2015. jún. 26. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!