Tudtok mondani igaz szellem sztorikat?
Ja, a múltkor vagy egy fél óráig kergettem egy szellemfolyamatot, ami vagy fél giga memóriát megzabált, mire rájöttem, hogy elnéztem a grafikont és csak 50 mega volt a fogyasztás, ráadásul az is egy amúgy általam telepített program bal{@szul elnevezett folyamata volt.
G.
Egyszer szellemképes lett a monitorom. Ja, nem ez kell, csak a számítástechnika rovatba került a kérdés.
Egyik ismerősöm idézett elő ilyen látomást, ahogy szerintem minden szellem az. Egy fekete szellemlepkét láttunk mindketten, ami persze nem volt ott a valóságban. Így már nem tűnik a szellem téma különösnek, hisz az álmokhoz hasonlóan látomások lehetnek. Ezt írta Vasziljev professzor is a Telepátia című könyvében. Amúgy nem akarattal csinálta az ismerősöm, spontán volt. Az idős édesanyjáról merengett éppen, aki fekete ruhát szokott viselni.
Témakörhöz illően válaszolok:
Egyszer készült egy szuperszámítógép, első feladata volt, hogy válaszoljon: van-e isten?
A válasza: most már van.
Ekkor egy villám csapott az épületbe, és többet nem lehetett kikapcsolni a számítógépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!