Miért nem fut a Minecraft-om?
Eddig minden magyar másolat(MesterMC, Hu-Minecraft) jól futott, most van alkalmam használni az eredetit, de nem fut. Kiírja, hogy Crash Report. Mit tegyek?
Op.rendszer: Windows 7 Ultimate
Processzor: Intel Core 2 Duo CPU, 2.00 GHz, 2 GB RAM, 32 bites(magyarul nem a legjobb)
Légyszi segítsetek! ;(
-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.8.3
Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
CPU: 2x Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz
Java Version: 1.8.0_31, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 101206216 bytes (96 MB) / 158605312 bytes (151 MB) up to 523501568 bytes (499 MB)
JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx512M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
Launched Version: 1.8.3
LWJGL: 2.9.4
OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
GL Caps:
Using VBOs: No
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Resource Packs: []
Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Profiler Position: N/A (disabled)
Erről szól! :$
"OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. " ez lesz a probléma szerintem.
Ha eddig ment és most nem, akkor a videókártyának a driverével lehet a probléma. Próbáld meg újra felrakni, frissíteni!
Mivel fogalmunk sincs róla, hogy te épp merre vagy, én megadhatom a Pista bácsi számát, mert ő egy sörért is megcsinálja, de valszeg nem éri meg neked Bölöncpusztára elvinni a gépet és Pista bácsi sem fog onnan felmenni.
Légy már egy kicsit önállóbb! Nem hiszem, hogy nincs egy haverod, aki kicsit jobban konyít a géphez és megcsinálná, vagy a szüleidnek nincs egy ismerősük aki értene hozzá.
Felőlem hozzám is hozhatod, ide a napfény városába, mert amíg nincs jó idő, én nem megyek házhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!