Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valami megoldás a frissítésre?...

Valami megoldás a frissítésre? (Nokia Lumia 530)

Figyelt kérdés

Ma gondoltam megnézem van-e frissítés, ~740 MB szabad tárhelyet kért, de nincs annyim(nincs SD kártyám se, alig van pár program feltelepítve), de csak ~500 MB szabad helyem van, az az érdekes hogy pár perc-el később meg már ~950 MB-ot kért

esetleg meglehet oldani hogy a gépet használja úgy mint egy tárhelyet ideiglenesen vagy valami más megoldás? (sd kártyát kivéve)

2015. márc. 1. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
mentsd a media cuccaid valahova, utanna torold oket majd probald ujra.
2015. márc. 1. 19:13
 2/2 A kérdező kommentje:
a mentéssel nincs gond, csak azt sajnálom hogy épp most raktam rá a dolgaimat :D, szerencsére nem sokat, onedrive-ra fel van nyomva, majd aztán törlök pár alkalmazást, és lefr. és aztán visszatelepítem őket
2015. márc. 2. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!