Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem jó a kódom laptopomhoz....

Nem jó a kódom laptopomhoz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap egy HDD-re lementettem minden fontosat, mivel éjjel visszaállítottam gyári beallításokra a laptopot (win 8rol van szó) és még reggel beírtam a nevet, jelszót (ugyan azt amit eddig használtam 2x beirtam, és akkor még elfogadta). Ma elmentem itthonról mondom hagyom hagy másolja a dolgokat vissza a hddről a laptopra, és mire visszaérek a gép alszik. Be akarok jelentkezni és egyszerüen nem akarja elfogadni a kódom.

Sürgőssen kérnék segítséget !!!!

Biost megnyitni nemtudom, laptopról van szó! Windowst nem törlök,mivel eredeti van rajta.

2015. márc. 1. 16:21
1 2
 11/17 Tengor ***** válasza:

#9, egy évben 365 nap van, ha feltesszük, hogy 110 éves emberek is adnak meg jelszót, akkor mondjuk 36500 jelszó lehetőség van. Ez tized annyi, mint ahány jelszót 4 angol karakterből ki lehet rakni.

Érdemes normális jelszót használni a problémádtól függetlenül.

A régi jelszót próbáltad már?

2015. márc. 1. 20:20
 12/17 A kérdező kommentje:
ugyan az a régi jelszó,ami most is, bár most ajánlottak valami recoveryt most azt probalom :)
2015. márc. 1. 21:10
 13/17 A kérdező kommentje:

Megoldottam :)

Köszönöm a fáradtságot, már aki... :)

2015. márc. 1. 21:23
 14/17 Tengor ***** válasza:
A Recovery oldotta meg? Írd le bővebben, hátha másnak is segítesz vele!
2015. márc. 1. 22:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, ilyenkor jó lenne ha kiírnád a megoldást.
2015. márc. 2. 15:27
 16/17 tabaki ***** válasza:
Újraindítottad a gépet?
2015. márc. 20. 19:46
 17/17 A kérdező kommentje:

Recoveryben oldottam meg egy haver segítségével.

Mint megtudtam, a felső 1-est kell nyomogatnom mikor bootol be és ott a recovery :D Hogy onnan hogyan tovább :D arra már nem emlékszem :D

2015. márc. 28. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!