Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tehetek a napi 10-15...

Mit tehetek a napi 10-15 e-mailben kapott hirdetés ellen?

Figyelt kérdés

Citromail-es vagyok, mindennap minimum 10 hirdetést kapok ha nem többet. Mit tehetek ez ellen ? Mindig a kéretlen levelekhez teszi de én ezekből egyet sem akarok látni, naponta törölni ezeket pedig nagyon unalmas. Váltani nem akarok, van egy gmail-em is, mindkettőt használom, váltani nem szeretnék.

Kép: [link]

2015. márc. 1. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Citromail-ben keress szűrő funkciót a beállítások között, hátha beállítható automatikus törlés feladó alapján.

A spam levelek alján ha látsz Unsubscribe/Leiratkozás linket, próbáld ki.

2015. márc. 1. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem gmail van és hasonló üzenetek

de nekem a spamban

2015. márc. 1. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól látom, már a kéretlen levelek mappában vannak, akkor meg nincs vele semmi teendő. Úgy tudom, ami ebben a mappában van, megadott időn belül automatikusan törlődik (bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos).

Ha a bejövő e-mailek között találsz spamet, akkor kijelölöd, és spamnek jelöl.

Bal oldalt, a szabályok és szűrők menüpontban beállíthatod ezen kívül a spamszűrés erősségét, illyetve legalul spammer címeket és domaineket is beállíthatsz.

Szerintem ésszel használva nagyon jó spamszűrő. :-)

Azzal meg, hogy nem törli azonnal, hanem a kéretlen mappába helyezi, nem kell foglalkozni.

Ha mégis nagyon zavar, akkor - szint a szabályok és szűrők menüpontban - állíts be szűrőt, hogy ezeket a leveleket törölje. A szűrőt be lehet állítani cím szerint is, és a levél tárgya szerint is. Elvileg elég, ha csak a keresendő cím vagy tárgy egy részét beírod a szűrőbe.

2015. márc. 1. 12:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
2015. márc. 1. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!