Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináltam, hogy összeugrot...

Mit csináltam, hogy összeugrott ez az oldal?

Figyelt kérdés
Pár napja ha a face book-ra fellépek, az oldal betűmérete lekicsinyítve jelenik meg, a képek, a betűk apró méretűek, nem értem, mert csak ez jön be így, mindn oldal normál méretű az interneten. Nem állítottam el semmit, vagy mégis? Hol lehet visszaállítani? Biztos nagyon hüje vagyok, de ilyennel még nem találkoztam!!!

2015. febr. 25. 13:46
 1/3 Tengor ***** válasza:
Valószínűleg a Ctrl-t lenyomtad és az egérgkörgőtvel kicsinyítetted az oldalt. Ctrl + 0-val tudod eredetire visszaállítani.
2015. febr. 25. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:

A leggyakoribb hiba, amikor a CTRL+kötőjel kombinációt használják, ami egyben mínuszjel is, és ezzel kicsinyít.

Onnan ered hogy a gombon lévő harmadlagos karakter a csillag, így amikor csillagot akarnak írni akkor nem Alt Gr + kötőjel kombinációt használnak (vagy magában a csillagot), hanem a CTRL-t, ami viszont parancsbillentyűként működik kombinációknál.

2015. febr. 25. 13:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valóban a csillag jelet használtam így előzőleg, most már legalább tudom, köszi!
2015. febr. 25. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!