Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy könyvet szeretnék olvashat...

Ameoland kérdése:

Egy könyvet szeretnék olvashatóvá tenni, de nem értem az útmutatót. Valaki egy hozzá nem értőnek tud segíteni?

Figyelt kérdés

Használati utasítás(Win7alatt ):

0, Szakítsd meg az élő internetkapcsolatot(zárd be az IE,Firefox stb)

1,Total Commanderrel egyesíted a letöltött fájlokat

2,Az így kapott RAR –t kitömöríted(jelszó nincs)

3,Bemountolod a ZoldCD.iso nevű fájlt (Daemon Tools-al vagy Magic Iso-val—mindkettővel ellenőriztem)

4,Nem indítod közvetlenül a segédprogramból,amellyel bemountoltad(Zárd be az Automatikus lejátszás párbeszéd ablakot!)hanem:

5,Menj a :Számítógép—Cserélhető adathordozó eszközök útvonalon , itt könnyen felismerhető a ZoldCD logója

6,1x jobb klikk a betöltött virtuális meghajtóra

7, és a kínálatból 1x bal klikk a legelsőre :Extra tartalom futtatása

8,mivel ez egy valamiféle belső host-os progi megnyílik az IE –és innen már sínen van a dolog.

9,A Zöld CD üzembe helyezése után már nyugodtan használható az IE és társai is.

Talán kicsit bonyolultnak tűnik ez az egész,de csak ezekkel a lépésekkel működőképes.

(Nem tudom számít-e, hogy ez win 7-re van írva de nekem XP-m van..)

2015. febr. 23. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Mi nem megy?
2015. febr. 23. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:

ilyen fájlokbol áll

r00

r01

r02

r03

rar

?

ha igen akkor rar program segítségével egyesítheted

[link]

Majd a kapott ISO kiterjesztésü fájlt berakod daemon toolsba

[link]

A virtuális meghajtóban pedig megkeresed a telepítőjét

setup vagy install

2015. febr. 23. 13:49
 3/3 tabaki ***** válasza:
Ha tényleg ilyen számozott fájlokból áll, akkor kéne, hogy legyen egy számozatlan alapfájlja, mondjuk „valami.rar” vagy „cica.arj”. Ezzel kezdd a kibontást, akkor a kibontóprogram (ami akár a TC is lehet) automatikusan megkeresi a vele egy könyvtárban lévő számozott folytatásokat, és azonak a tartalmát is hozzáírja.
2015. febr. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!