Hogyan gyorsíthatom fel a gta 4-et?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy a gta 4 akadozik nekem( 1024X768-on tökéletesen megy de a fölött már belassul, és mivel egy ba.zott nagy monitorom van így a pixelek nagyon kivannak húzva) Sajnos ilyen grafikai patch-eket nem rakhatok fel mert tört a játék(igen egy b.zi k.csög vagyok mert nem veszem meg 10.000-ért ezt a "csodát")De állitólag van ilyen gyorsitó de mégis hol és hogyan működik2010. febr. 12. 19:09
1/9 anonim válasza:
hát fiam, nem bírja a géped, így jártál játsszál valami mással
2/9 anonim válasza:
gyorsító nem létezik,gyorsabb alkatrészek a gépedbe viszont igen :D nem tudsz ellene mit tenni.
3/9 anonim válasza:
a GTA4 egy rosszul optimalizált portolási szerencsétlenség. Játssz mással...
4/9 A kérdező kommentje:
19:14: 1. ne fiazzál 2. azt se tudod milyen a gépem 3.ne mondd meg hogy mivel játsszak!
2010. febr. 13. 12:57
5/9 anonim válasza:
a legújabb hivatalos patch nagyon sokat javít, van hozzá crack is próbáld ki 1.04
6/9 anonim válasza:
szerintem: állítsd be azt a képernyőméretet amit szeretnél, futtass 1 benchmarkot, benh. eredményeinől nézd meg hogy mitől: ha GPU 95% fölött van valamit kéne csinálni a videókariddal mert az nem bírja, ha a proci van 95% fölött akkor az lehet gyenge.. de lehet hogy a memóriád túl kevés.. nekem 4giga van, azzal tökéletesenelfut. és próbáld meg fölrakni a 1.0.0.4-es patchet.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kipróbálnék mást is csak sajnos a patch hazavágta(FATAL ERROR) és mivel nincs meg a telepítője....
a mind1 így jár aki kalózverziót használ, de tényleg kössz.
2010. febr. 16. 14:10
8/9 anonim válasza:
keress hozzá razor 1.04 craket és menni fog
9/9 anonim válasza:
elösszöris tegyél fel patch-ot az 1.0.3.0-ást vagy a 1.0.4.0
utánna csinálj a gta iv fömappájába egy új szövegbigyot aztán nevezd át commandline.txt -re majd menny youtube-ra és nézz configokat!:) nekem 2200mb-os proci is viszi akadás nélkül és eddig ugy akadt h csak na demostmár nem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!