Lehet lassú azért a gépem mert koszos poros a processzor hűtőbordája? Már annyira poros volt hogy nem láttam csak a port egy bordát sem. Vélemények?
esténként már nagyon lassú volt a gépem gondolom addigra felmelegedett teljesen.azt hittem hogy sokan vannak az oldalon azért lassú.du-tól megy általában a gép estig.
ma kitakarítottam jobb lesz?
Nem baj ha folyamatosan megy a ventilátor?
1. vagyok
Ak.rvaf@szba, rég láttam már ennyi koszt...( pedig naponta csinálom emberek gépeit).
Ahogy elnézem a videókártyádon meg a csatlakozókon is van por bőven a legegyszerűbb ha kiveszed az alkatrészeket(ha értesz hozzá persze) és szépen finom szálú kis ecsettel leporolod egyesével mindet.
ilyen ecsetre gondoltam
ha nincs ilyen jó vmi egyenes végű is csak ne azzal pucold amivel a kerítést festitek :D
Ez már majdnem annyira koszos mint az én gépem :)
Ami 6-7-8 éves, volt fejlesztve (de csak szarabb lett) pár éve, tehát ki lett tisztítva valamilyen szinten, mégis több rajta a por :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!