Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 70-80% os ram használat új...

70-80% os ram használat új windows után. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A laptopom folyton kékhalált adott ki, ezért egy új windowst raktam, majd telepítettem egy karbantartó programot, ami mutatja a ram és a cpu használatot. Új windows esetén nekem mindig 10-20% os szokott lenni, de most folyton 70-80%. Néha kékhalált is kiad filmnézés közbe.

2015. febr. 20. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
vírusirtó vagy a karbantartó.De meg tudod nézni mi használ annyit a Feladatkezelöben.
2015. febr. 20. 17:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Vinyó hiba lesz, hogyha filmnézés közben kékhalál - gondolom full képernyőben nézed.

Nézd meg, hogy mi használ sok cpu-t vagy RAM-ot (jobb klikk tálcára ----> Feladatkezelő). Ha az svchost.exe, akkor ajánlom a rákeresést itt, a gyakorin (találkoztam már olyan kérdéssel, hogy valami svchost.exe eszi a RAM-omat). Ha valami ismeretlen (pl: dgen.exe), akkor vírus. Jobb klikk az ismeretlen folyamatra (ami eszi a cpu-t vagy a RAM-ot), fájl helyének megnyitása. Ha tényleg ismeretlen, akkor jobb klikk a file-ra és törlés. Ha ismerős, akkor utána lehet járni. Valamint van még egy ravasz Windows folyamat, ez pedig az audiodg.exe. Rákeresni szintén itt a gyakorin.

2015. febr. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!