Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PayPal feltoltese, leveszi a...

PayPal feltoltese, leveszi a penzem a bankszamlarol ha rossz helyre kuldtem?

Figyelt kérdés

Fel akartam tolteni a szamlalmat ...most eloszor probalkoztam ez szerint: https://www.youtube.com/watch?v=1wpPn8Bs7dw

Amikor kirakja hogy hova kell milyen szamlara kuldeni a penzt nem mentem ra hogy ebank hanem csak leirtam a szamlat bementem a bankba es elkuldtem a penzt. Most jovok haza latom ha ramegyeka arra hogy kuldje el mailban akkor azt irja hogy az idokorlat miatt nem lehet... :o

Ha letelt az ido amig ellehett volna kuldni akkor bankszamlamrol elveszik a penz? vagy rajta marad mivel hogy nem tudja hova kuldeni ?

2015. febr. 20. 11:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem elveszik a pénzed.

Mivel van hova küldeni a pénzt, ugyanis létezik a cél bankja és bankszámlája is. Csak a közleménybe írandó kód változhat.

DE!

Ha emlékezetem nem csak, akkor az a kód nem gyakran változik. Legalábbis nekem úgy rémlik, hogy az utolsó x alkalommal, csak az összeget módosítottam (netbankból utaltam, el van mentve az űrlap).

Ha nem érkezne meg néhány napon belül (netbankon keresztül nekem munkaidőben max 1 óra szokott lenni, de azért várj pár napot), akkor a PayPal-lal kell felvenned a kapcsolatot. HA mégis változna az a kódod, amit a közleménybe kell írni, akkor is valószínűleg meg tudják nézni, hogy ahova te utaltál, az hozzád tartozik. Ehhez persze tudnod kell, hogy miylen közleménnyel, mikor és hova utaltál.

2015. febr. 20. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!