PayPal feltoltese, leveszi a penzem a bankszamlarol ha rossz helyre kuldtem?
Fel akartam tolteni a szamlalmat ...most eloszor probalkoztam ez szerint: https://www.youtube.com/watch?v=1wpPn8Bs7dw
Amikor kirakja hogy hova kell milyen szamlara kuldeni a penzt nem mentem ra hogy ebank hanem csak leirtam a szamlat bementem a bankba es elkuldtem a penzt. Most jovok haza latom ha ramegyeka arra hogy kuldje el mailban akkor azt irja hogy az idokorlat miatt nem lehet... :o
Ha letelt az ido amig ellehett volna kuldni akkor bankszamlamrol elveszik a penz? vagy rajta marad mivel hogy nem tudja hova kuldeni ?
Szerintem elveszik a pénzed.
Mivel van hova küldeni a pénzt, ugyanis létezik a cél bankja és bankszámlája is. Csak a közleménybe írandó kód változhat.
DE!
Ha emlékezetem nem csak, akkor az a kód nem gyakran változik. Legalábbis nekem úgy rémlik, hogy az utolsó x alkalommal, csak az összeget módosítottam (netbankból utaltam, el van mentve az űrlap).
Ha nem érkezne meg néhány napon belül (netbankon keresztül nekem munkaidőben max 1 óra szokott lenni, de azért várj pár napot), akkor a PayPal-lal kell felvenned a kapcsolatot. HA mégis változna az a kódod, amit a közleménybe kell írni, akkor is valószínűleg meg tudják nézni, hogy ahova te utaltál, az hozzád tartozik. Ehhez persze tudnod kell, hogy miylen közleménnyel, mikor és hova utaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!