Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám vissza csinálni?

Hogyan tudnám vissza csinálni?

Figyelt kérdés
Katam egy gépet amin a windows 8 volt.Kb másfél hónapja a gép felajánlotta,hogy telepítsem a win 8.1!Telepítettem,de azóta folyton (szinte naponta) újra kell indítanom,hogy frissítsen valamit.Nem sok idő kb 3 perc és kész viszont nagyon zavaró és gondolom ennek nem kéne így lennie.Szóval van valami amivel ezt helyre lehetne hozni?Meg egyáltalán mi a baj?Ha más nincs akkor szeretném a 8.1 törölni és a rendes win 8at vissza állítani.Ezt,hogy tehetem meg?

2015. febr. 19. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
ha visszaváltanál csak rosszabbul járnál, jó az majd abbahagyja, a gépházban/vezérlőpultban a frissítéseket tölsdle és telepísd(ha sok van vagy kevés irtó lassú lesz(legalább is nálam egy elég jó nettel kb 70 MB-ot 1 óra alatt szedett le), de hátha egy pár nap után abba hagyja)
2015. febr. 19. 18:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezt nem nagyon értem.

Mért járnék rosszabbul?

És ha nem fejezi be?Mert már egy hónapja biztos csinálja.

2015. febr. 19. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Felesleges vissza álítani.Én nemrég csináltam meg.Visszatettem a win8-at de láss csodát ma egy újraindítás utánn win8.1 lett.nem engedtem hogy települjön kb 3 hétig.Megoldotta telepítést maga a gépem.Ez van.Törödj bele.Gondolom nemsokára win10-es lessz és azis felmegy egy idö múlva magától.
2015. febr. 19. 18:41
 4/8 A kérdező kommentje:
De nem tudok beletörődni,hogy mindíg ujraindítgatja mert zavar!!!ÉS amúgy is most ha valakinek nem ez kell hanem a win 8 akkor mért ne lehetne az?
2015. febr. 19. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
tedd újra és tiltsad le a frissítéseket.Sajnos más megoldás nincs.
2015. febr. 19. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:
ÉS ezt hogy tudom megcsinálni?
2015. febr. 19. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Alul a kis zászlóra rákattintol. Aztán A Műveletközpont megnyitása. Aztán rákattintol alul a windows update fülre, beállítások módosítására és kiválasztod azt, hogy

frissítések keresése de én döntöm el hogy letöltöm és telepítem azokat. Nekem modt is ott van 1 giga frissítés, pedig nemrég frissítettem, de így nem zavar semmi. Remélem sikerül :)

2015. febr. 19. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Még várok pár napot hátha jó lesz magától.Ha nem akkor megpróbálom amit írtál.Köszi :)
2015. febr. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!