Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan, aki informatika...

Van olyan, aki informatika érettségihez Linux operációs rendszert kér?

Figyelt kérdés
Mennyire gyakori ez? Én az ismerősi körömben senkit nem tudok, aki Linuxon érettségizett volna, OpenOffice-t is egyedül én kértem.
2015. febr. 17. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt akarod, hogy utáljon a rendszergazda, akkor kérj nyugodtan. Főleg, ha még mazochista is vagy, akkor hajrá. :)
2015. febr. 17. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Romániában - ahol élek - nem is lehet linuxon érettségizni.

...

#1: A linux egy nagyon jó kis rendszer, nem kell ahhoz mazochistának lenned, hogy használjad. Szerintem a windows-nál is jobb.

2015. febr. 17. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én fejlesztő vagyok, ismerem a lehetőségeit, de kitépném ha a hajam, ha munkán kívül máshoz is kellene használnom, főleg otthon... :) Kényelmesebb a Win, főleg a 8.1 Update ami most bejön.
2015. febr. 17. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Én vagyok a rendszergazda :) Csak emlékeim szerint amikor én emelteztem, a csoportból OpenOffice-t is egyedül én kértem, és sem akkor, sem azóta ismerőseim közül senki. Linuxot meg pláne nem. Ezért foglalkoztatott a kérdés, hogy van-e egyáltalán, aki azt használ?

Nincs semmi bajom vele, főleg, hogy nagy linuxos vagyok, csak nem találkoztam még olyannal, aki Linuxot kért volna.

Egyébként az nagyobb fejfájást okoz, amikor olyan szoftvereket kérnek, amik nincsenek is meg az iskolának.

2015. febr. 17. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Érettségi képzésben szinte mindenhol Win+MSOffice-t oktatnak. A legtöbb fiatal még nem is hallott a Linuxról nem hogy azt kérjen. Mellesleg nekem semmi bajom vele, én is használom.
2015. febr. 17. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!