Laptopom szétkapcsol/lefagy öt percenként. Mi ez? Bővebben lent.
Amikor bekapcsolom a laptopot, mind a régi kerékvágásban megy. Rámegyek netre, még be is tölti a keresett oldalt, majd netezek. Aztán kb. öt percig minden jó,majd szétkapcsol vagy lefagy, nem is tudom melyik a legjobb szó. Talán,hogy lefagy.
Mert ilyenkor semmire se reagál, csak forog a homokóra és gondolkodik,gondolkodik. Semmit se tudok csinálni. Nem reagál semmiféle billentyűzetparancsra. Nem használ a ctrl+alt+del sem. ESC sem. Semmi!!!
Nem tudom most mi lehet a baj?! Meghalt a laptopom!? Ilyenkor semmit se tudok az asztalról se megnyitni.
Sajnos ilyen processzor, adatlap meg hasonló okosságokhoz nem konyítok.
Köszönöm,aki próbál segíteni vagy okosat mondani!
Ha nem volt takarítva, akkor túlmelegedés bármitől előfordulhat, nem kell neki különösebb ok. Pont erre utal az 5 percig jó, aztán lefagy probléma. 5 percig még tud közdeni a hűtés a szivaccsá összeállt por ellen, aztán elfárad. Nem tud annyi hőt elvonni amennyi termelődik.
Egy tömörített mappa jön le, ebben pedig két futtatható fájl van. Keresd meg a HWMonitor_x32 nevűt és indítsd el. Nem kell kitömöríteni, hiába panaszkodik a Windows, kattints a futtatásra.
Ugylatom itt senki nem kerdezte meg a legfontosabbat:
Mikori a gep? Milyen hardverrel van felszerelve?
Milyen operacios rendszer?
Ha egy 20 eves laptoprol van szo, akkor nem igazan lehet vele mit kezdeni. Ezekre kellene eloszor valszt kapni.
Úgy látom, hogy itt senki sem olvas rajtam kívül:
"de nem hiszem,hogy egy 4 éves gépet olyan olcsón csinálnának meg" - írta a kérdező.
Valószínűleg Windows 7 van rajta.
Köszönöm a segítségeteket!
Aksi problémám van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!